nisam još registrovan
zaboravio sam lozinku

DOWNLOAD

Nove akcije i najnoviji proizvodi stižu na Vašu e-mail adresu
e-mail

PRONAĐITE NAS NA FB

SONYCOMP NOVOSTI

IT VIJESTI

Kreditni uslovi

Intesa SaoPaolo kartica, Plaćanje na rate do 12 mjeseci za iznose veće od 100 KM na period do 12 mjeseci.

Kreditni uslovi

Unicredit Visa Classic kartica, uz posjedovanje lične karte Plaćanje na rate do 12 mjeseci za iznose veće od 100 KM na period do 12 mjeseci.

Kreditni uslovi

MasterCard Shopping kartica Raiffeisen banke Plaćanje na maksimalno 12 rata bez kamata i naknada uz minimalni iznos transakcije od 100 KM.

Šta je to digitalna televizija?

Šta je to digitalna televizija? Prednosti: Sa slabijim signalom postoji mala razlika u prijemu digitalnog signala. Lakše je dobiti optimalnu digitalnu sliku nego optimalnu analognu sliku. U di...
sve vijesti

VIDEO NADZOR

VIDEO NADZOR Hikvision

Hikvision Digital Technology Co, Ltd, vodeći dobavljač digitalnih video nadzor proizvoda sa sjedištem u Kini, ima trideset godina iskustva u istraživanju i razvoju video tehnologije. Od A/V kartica za kompresiju DVR kao i umreženih proizvoda kao što su IP kamere i IP Speed Dome kamere, pa sve do najnovijih Hibridnih DVR snimača koje omogućuju snimanje u megapikselnoj rezoluciji. Hikvision pruža najnaprednije H.264 rješenje za nadzor u digitalnoj industriji koje se temelji na njihovom patentiranom algoritmu.

S 1200 zaposlenika smještenih diljem Kine i cijelog svijeta, među kojime je 400 tehničkih inženjera, Hikvision je proširio poslovanje iz Kine na ostatak svijeta. Zahvaljujući dinamičnom rastu koji je napravila, tvrtka je nagrađena tri godine zaredom kao Top 50 High-tech Fast-rastućih poduzeća u Kini, kao i Forbes’ Most Potential SMEs in China Kini (br. 4 u 2008). Tvrtka je isto tako smještena u top 15 najvećih proizvođača sigurnosne opreme u svijetu