nisam još registrovan zaboravio sam lozinku
KONTAKT
+387 55 215 999
Pretraga

PRONAĐITE NAS NA FB

IT VIJESTI

Vodič – kupovina televizora

Koji TV kupiti – Kratki vodič za kupovinu televizora Verovatno svakodnevno provodite dosta vremena pred televizorom uz omiljene TV kanale, pa u slučaju da se odlučite da kupite novi, želite inf...

Kreditni uslovi

Intesa SaoPaolo kartica, Plaćanje na rate do 12 mjeseci za iznose veće od 100 KM na period do 12 mjeseci.

Kreditni uslovi

Unicredit Visa Classic kartica, uz posjedovanje lične karte Plaćanje na rate do 12 mjeseci za iznose veće od 100 KM na period do 12 mjeseci.

Kreditni uslovi

MasterCard Shopping kartica Raiffeisen banke Plaćanje na maksimalno 12 rata bez kamata i naknada uz minimalni iznos transakcije od 100 KM.
sve vijesti

VIJESTI

Vodič – kupovina televizora

Koji TV kupiti – Kratki vodič za kupovinu televizora
Verovatno svakodnevno provodite dosta vremena pred televizorom uz omiljene TV kanale, pa u slučaju da se odlučite da kupite novi, želite informacije koje vam pomažu da napravite najbolji izbor. Ovaj vodič vam olakšava da saznate što više i daje vam odgovor na pitanje kako odabrati televizor.. Od tipova ekrana do ključnih karakteristika i specifikacija – pokušaćemo da objasnimo sve što treba da znate prilikom kupovine. Naša vizija je da pretraga treba da bude prijatna i jednostavna, a ne borba sa tehničkim detaljima. Dakle, počnite od našeg vodiča i informišite se o glavim karakteristikama televizora koje treba uzeti u razmatranje prilikom kupovine
HD (1280 x 720 – 1366 x 768) 720p
Daje HD kvalitet slike dovoljan za gledanje TV emisija i DVD filmova, i često po vrlo pristupačnim cenama.Full HD (1920 x 1080) 1080p
Omogućava vam da gledate Blu-ray filmove, Full HD sadržaje i sve TV programe sa najvišim nivoom detalja. 1080p je daleko najčešća HD TV rezolucija. Kristalno jasna slika je odlična za svakodnevnu upotrebu i za gledanje filmova i omiljenih TV serija.4K Ultra HD (3840 x 2160) 2160p
Ponekad se naziva 4K ili UHD, 4K Ultra HD predstavlja vrh ponude. Sa četiri puta više piksela kao Full HD, skrojena je za igre, filmove visoke rezolucije i video materijal sa iznenađujuće jasnim i detaljnim slikama. Pravi je izbor za napredne igrače, grafičke profesionalce i ljubitelje filmova koji žele da vide najsitnije detalje.U slučaju da želite da povežete vaš računar/laptop ili gaming konzolu obratite pažnju na:
Uverite se da računar/laptop može da podrži vaš novi televizor, posebno ako vršite nadogradnju na Quad HD ili 4K Ultra HD rezolucije. Ako kupite najnoviji televizor, ali imate računar koji je stariji, nećete dobiti najbolji kvalitet slike. Proverite hardverske zahteve televizora da vidite da li Vaš računar ili grafičku karticu treba promeniti, radi potpunog uživanja u slici monitora. Kad je u pitanju gaming konzola (PlayStation ili XBOX One) rezolucije su podržane i sve što vam je potrebno je adekvatan HDMI kabl.
LED
LED (svetlo-dioda) televizori su veoma popularni na tržištu, i može ponuditi gledaocima odličan sveobuhvatan kvalitet slike. LED televizori su odličan izbor za sve svetlosne uslove/prostorije. Oni često imaju izuzetno tanke profile, omogućavajući lako postavljanje na bilo koji prostor za gledanje. LED televizori su zapravo deo TV porodice LCD, sa LED diodama, pružajući bolje pozadinsko osvetljenje.OLED
OLED (organic light-emitting diode) televizori nude izuzetno visok stepen preciznosti boje, veliki kontrast, široki ugao gledanja i sliku koja je praktično bez zamućivanja. Svaki od miliona piksela je individualno osvetljen, proizvodi pravu crnu boju i sjajan spektar boja. OLED tehnologija takođe omogućava izuzetno tanke ekrane.

QLED
QLED ili Quantum dot Light Emitting Diod, je najnovija tehnologija koja radi na principu kvantnih tačkica, odnosno piksela. Zahvaljujući kombinaciji LED svetla i kvantnih tačkica dobija se živopsnija slika sa jarkim bojama, baš tamo gde je neophodno. Ako volite svetlije i istaknute boje, onda je QLED televizor baš za vas.
Veličina ekrana televizora se meri po dijagonali. Što je veća dijagonala, to je i cena veća, pa uzmite u razmatranje koliko prostora imate, kao i koliko novca imate na raspolaganju.32″ i manje dijagonale
Ove veličine/dijagonale su idealne za spavaće sobe, kuhinje i manje poslovne prostore ili prostorije za povremena gledanja televizije.

33″– 47″
U ovu grupu spadaju televizori koji mogu izuzetno dobro da se uklope u prosečne veličine dnevne sobe i mnoge druge sobe. Gledanje filmova i TV emisija, igranje igara i prikaz dokumenata i slika na ekranu vašeg televizora.

48″ i veće dijagonale
Veliki televizori pružaju veliki vizuelni uticaj u bilo kojoj prostoriji u vašem domu, uključujući i velike dnevne boravke. Ovi televizori su odlični za multimedijalne prostorije ili ako ste u potrazi za potpuno impresivnim iskustvom dok gledate filmove ili omiljeni sport. Televizori ove veličine nude ozbiljnu površinu za gledanje, ozbiljnim igračima kao i profesionalnim korisnicima koji rade sa grafikom i video produkcijom.
Android TV
Android TV je pametna TV platforma razvijena od strane Google-a. Na osnovu ( “Lollipop”) operativnog sistema Android 5.0 ili kasnije. Pomoću ove platforme korisnici imaju pristup Google Play Store-u kako bi preuzeli Android aplikacije, uključujući i usluge Media Streaming kanala kao što su Netflix i Hulu, ali i omiljene video igre.
Smart TV vam nudi mogućnost povezivanja sa internetom ili drugim pametnim uređajem. Mogu da koriste glasovne komande ili pokrete rukom, kontrolu preko mobilnih uređaja ili preko tastature. Surfujte internetom preko instaliranih pretraživača, gledajte video zapise na mreži (YouTube), pristupite društvenim mrežama (Facebook, Twitter) ili obavljajte video poziv. Aplikacije na pametnim televizorima su često već instalirane, dok se mnogi drugi sadržaji i aplikacije mogu preuzeti sa online prodavnice.

Kreditni uslovi

Intesa SaoPaolo kartica,
Plaćanje na rate do 12 mjeseci za iznose veće od 100 KM na period do 12 mjeseci.

Kreditni uslovi

Unicredit Visa Classic kartica, uz posjedovanje lične karte
Plaćanje na rate do 12 mjeseci za iznose veće od 100 KM na period do 12 mjeseci.

Kreditni uslovi

MasterCard Shopping kartica Raiffeisen banke
Plaćanje na maksimalno 12 rata bez kamata i naknada uz minimalni iznos transakcije od 100 KM.

eScan-Anti-Virus--autorizovani partner i distributer za BiH-,Sony & computers

Tražimo saradnike za distribuciju escan antivirus proizvoda u BiH-kontakt telefon 055/215-999 Sony computers doo-
PROMOTIVNA AKCIJA- LICENCA ZA 15 MJESECI.