nisam još registrovan zaboravio sam lozinku
KONTAKT
+387 55 215 999
Pretraga

PRONAĐITE NAS NA FB

IT VIJESTI

Najprodavanije klime -VIVAX

VIVAX klima uređaji prilagođeni su svakome, odlikuje ih vrhunski dizajn pri čemu možete izabrati suvremeni dizajn za najmodernije prostore ili klasični za one sklonije tradicionalnom uređenju ž...

VIVAX klima uređaji najbolji po kvalitetu

Korisnici su izabrali VIVAX VIVAX klima uređaji prilagođeni su svakoj ciljnoj grupi, a odlikuju se vrhunskim dizajnom za najmodernije prostore pa do klasičnih modela za one koji su skloniji tradi...

VIVAX poklanja paket TUBORG piva

Jeste li spremni za najbolji fudbalski doživljaj ove sezone? Vivax misli na tebe i zato ti uz kupovinu bilo kojeg Vivax tv uređeja od 50" do 75" Vivax poklanja paket tuborg piva(24x0.5l). Promoci...

Gledajte EURO 2020 na TOTAL tv-u!!!

- Znate li gdje ćete gledati najbolji sport ovog leta? Gledaj Total TV bilo gdje u Bosni i Hercegovini na 2 TV-a za 10,90 KM/mjesečno BESPLATAN PRIKLJUČAK I BESPLATNA OPREMA! SVE INFORMACIJE NA...
sve vijesti

VIJESTI

Najprodavanije klime -VIVAX

VIVAX klima uređaji prilagođeni su svakome, odlikuje ih vrhunski dizajn pri čemu možete izabrati suvremeni dizajn za najmodernije prostore ili klasični za one sklonije tradicionalnom uređenju životnog prostora. Poseban naglasak stavljen je na energetsku učinkovitost, a samim time i na visoke standarde u brizi za zaštitu prirode.

Zašto VIVAX?

VIVAX donosi i druge karakteristike kao što su tihi rad prilikom hlađenja i grijanja prostora, a čist zrak za koji se brinu brojni filteri je među najvažnijim uvjetima za ugodan boravak u prostoru.

Bio filtar i ionizator pročišćavaju zrak i aktiviraju kisik, te na taj način poboljšavaju kvalitetu vazduha. Vrlo je bitno da klima ima i posebnu antikorozivnu presvlaku izmjenjivača topline na unutarnjoj i vanjskoj jedinici, koja štiti od atmosferskih pojava.

VIVAX klima uređaji najbolji po kvalitetu

Korisnici su izabrali VIVAX
VIVAX klima uređaji prilagođeni su svakoj ciljnoj grupi, a odlikuju se vrhunskim dizajnom za najmodernije prostore pa do klasičnih modela za one koji su skloniji tradicionalnom uređenju. Poseban naglasak stavljen je na energetsku učinkovitost, a samim time i na visoke standarde u brizi za zaštitu okoliša.

Grupa profesionalaca koja je izabrala VIVAX u kategoriji klima uređaja, u svom poslu izrazito cijeni pouzdanost i visoko tehnološku komponentu proizvoda, provjerenu kroz dugi niz godina prisutnosti na tržištu. Stalno praćenje i implementacija visoke tehnologije najbolje se mogu prikazati kroz Vivax „pametne“ klima uređaje kojima se putem Wi-Fi modula može upravljati s pametnim telefonima čak i kada korisnik nije u blizini samog uređaja. Dugogodišnji trud i ulaganje u VIVAX klima uređaje svake godine prepoznaje sve više zadovoljnih, kako profesionalnih tako i privatnih korisnika. QUDAL - QUALITY MEDAL može imati samo jedan brend u kategoriji a ove godine ponosni nositelj tog znaka su Vivax klima uređaji. Da bi VIVAX dobio ovako prestižnu nagradu, jednaka pažnja je posvećena svim segmentima razvoja proizvoda pa osim same kvalitete koja se ogleda kroz trogodišnje jamstvo i osiguranu servisnu podršku, VIVAX donosi i druge značajke kao što su tih rad prilikom hlađenja i grijanja prostora, a čist zrak za koji se brinu brojni filteri je među najvažnijim uvjetima za ugodan boravak u prostoru.

VIVAX poklanja paket TUBORG piva

Jeste li spremni za najbolji fudbalski doživljaj ove sezone?
Vivax misli na tebe i zato ti uz kupovinu bilo kojeg Vivax tv uređeja od 50" do 75"
Vivax poklanja paket tuborg piva(24x0.5l).
Promocija važi od 15,06 do 15.07.2021 ili do isteka zaliha

Gledajte EURO 2020 na TOTAL tv-u!!!

- Znate li gdje ćete gledati najbolji sport ovog leta?
Gledaj Total TV bilo gdje u Bosni i Hercegovini na 2 TV-a za 10,90 KM/mjesečno
BESPLATAN PRIKLJUČAK I BESPLATNA OPREMA!
SVE INFORMACIJE NA BROJ TELEFONA 055/215-999
- Na Nova BH prati utakmice fudbalskih reprezentacija u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022. u Kataru, kao i dugo čekani UEFA EURO 2020!
-Na Sport klub kanalima ne propusti: novu sezonu njemačke Bundeslige, englesku Premier ligu i FA kup, Euroleague i Eurocup, Tursku fudbalsku ligu, Formulu 1 i Moto GP, ATP masterse, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine!
Za nove korisnike pripremili smo posebne pakete:
- START PAKET (50 TV kanala, 12 mjeseci 10.90, a nakon 12 mjeseci 15 KM)
-EXTRA PAKET (150 TV kanala, 12 mjeseci 10.90, a nakon 12 mjeseci 21.50 KM)
- PREMIUM PAKET (220 TV kanala, 12 mjeseci 10.90, a nakon 12 mjeseci 31.90 KM

AKCIJA ZA EURO 2020 - HISENESE TV I LG

Tražite kvalitetniju sliku kako biste maksimalno uživali u Evropskom prvenstvu u fudbalu?
Izaberite televizor po svojoj mjeri i osjetite ljepotu sadržaja koje gledate!

AKCIJA !!! EURO 2020

Pravo je vrijeme da uživate u najboljem kvalitetu slike!
Gledajte svoj omiljeni sadržaj uz prirodne boje koje donose uvjerljive detalje kao da ste tamo!

Vodič – kupovina televizora

Koji TV kupiti – Kratki vodič za kupovinu televizora
Verovatno svakodnevno provodite dosta vremena pred televizorom uz omiljene TV kanale, pa u slučaju da se odlučite da kupite novi, želite informacije koje vam pomažu da napravite najbolji izbor. Ovaj vodič vam olakšava da saznate što više i daje vam odgovor na pitanje kako odabrati televizor.. Od tipova ekrana do ključnih karakteristika i specifikacija – pokušaćemo da objasnimo sve što treba da znate prilikom kupovine. Naša vizija je da pretraga treba da bude prijatna i jednostavna, a ne borba sa tehničkim detaljima. Dakle, počnite od našeg vodiča i informišite se o glavim karakteristikama televizora koje treba uzeti u razmatranje prilikom kupovine
HD (1280 x 720 – 1366 x 768) 720p
Daje HD kvalitet slike dovoljan za gledanje TV emisija i DVD filmova, i često po vrlo pristupačnim cenama.Full HD (1920 x 1080) 1080p
Omogućava vam da gledate Blu-ray filmove, Full HD sadržaje i sve TV programe sa najvišim nivoom detalja. 1080p je daleko najčešća HD TV rezolucija. Kristalno jasna slika je odlična za svakodnevnu upotrebu i za gledanje filmova i omiljenih TV serija.4K Ultra HD (3840 x 2160) 2160p
Ponekad se naziva 4K ili UHD, 4K Ultra HD predstavlja vrh ponude. Sa četiri puta više piksela kao Full HD, skrojena je za igre, filmove visoke rezolucije i video materijal sa iznenađujuće jasnim i detaljnim slikama. Pravi je izbor za napredne igrače, grafičke profesionalce i ljubitelje filmova koji žele da vide najsitnije detalje.U slučaju da želite da povežete vaš računar/laptop ili gaming konzolu obratite pažnju na:
Uverite se da računar/laptop može da podrži vaš novi televizor, posebno ako vršite nadogradnju na Quad HD ili 4K Ultra HD rezolucije. Ako kupite najnoviji televizor, ali imate računar koji je stariji, nećete dobiti najbolji kvalitet slike. Proverite hardverske zahteve televizora da vidite da li Vaš računar ili grafičku karticu treba promeniti, radi potpunog uživanja u slici monitora. Kad je u pitanju gaming konzola (PlayStation ili XBOX One) rezolucije su podržane i sve što vam je potrebno je adekvatan HDMI kabl.
LED
LED (svetlo-dioda) televizori su veoma popularni na tržištu, i može ponuditi gledaocima odličan sveobuhvatan kvalitet slike. LED televizori su odličan izbor za sve svetlosne uslove/prostorije. Oni često imaju izuzetno tanke profile, omogućavajući lako postavljanje na bilo koji prostor za gledanje. LED televizori su zapravo deo TV porodice LCD, sa LED diodama, pružajući bolje pozadinsko osvetljenje.OLED
OLED (organic light-emitting diode) televizori nude izuzetno visok stepen preciznosti boje, veliki kontrast, široki ugao gledanja i sliku koja je praktično bez zamućivanja. Svaki od miliona piksela je individualno osvetljen, proizvodi pravu crnu boju i sjajan spektar boja. OLED tehnologija takođe omogućava izuzetno tanke ekrane.

QLED
QLED ili Quantum dot Light Emitting Diod, je najnovija tehnologija koja radi na principu kvantnih tačkica, odnosno piksela. Zahvaljujući kombinaciji LED svetla i kvantnih tačkica dobija se živopsnija slika sa jarkim bojama, baš tamo gde je neophodno. Ako volite svetlije i istaknute boje, onda je QLED televizor baš za vas.
Veličina ekrana televizora se meri po dijagonali. Što je veća dijagonala, to je i cena veća, pa uzmite u razmatranje koliko prostora imate, kao i koliko novca imate na raspolaganju.32″ i manje dijagonale
Ove veličine/dijagonale su idealne za spavaće sobe, kuhinje i manje poslovne prostore ili prostorije za povremena gledanja televizije.

33″– 47″
U ovu grupu spadaju televizori koji mogu izuzetno dobro da se uklope u prosečne veličine dnevne sobe i mnoge druge sobe. Gledanje filmova i TV emisija, igranje igara i prikaz dokumenata i slika na ekranu vašeg televizora.

48″ i veće dijagonale
Veliki televizori pružaju veliki vizuelni uticaj u bilo kojoj prostoriji u vašem domu, uključujući i velike dnevne boravke. Ovi televizori su odlični za multimedijalne prostorije ili ako ste u potrazi za potpuno impresivnim iskustvom dok gledate filmove ili omiljeni sport. Televizori ove veličine nude ozbiljnu površinu za gledanje, ozbiljnim igračima kao i profesionalnim korisnicima koji rade sa grafikom i video produkcijom.
Android TV
Android TV je pametna TV platforma razvijena od strane Google-a. Na osnovu ( “Lollipop”) operativnog sistema Android 5.0 ili kasnije. Pomoću ove platforme korisnici imaju pristup Google Play Store-u kako bi preuzeli Android aplikacije, uključujući i usluge Media Streaming kanala kao što su Netflix i Hulu, ali i omiljene video igre.
Smart TV vam nudi mogućnost povezivanja sa internetom ili drugim pametnim uređajem. Mogu da koriste glasovne komande ili pokrete rukom, kontrolu preko mobilnih uređaja ili preko tastature. Surfujte internetom preko instaliranih pretraživača, gledajte video zapise na mreži (YouTube), pristupite društvenim mrežama (Facebook, Twitter) ili obavljajte video poziv. Aplikacije na pametnim televizorima su često već instalirane, dok se mnogi drugi sadržaji i aplikacije mogu preuzeti sa online prodavnice.

eScan-Anti-Virus--autorizovani partner i distributer za BiH-,Sony & computers

Tražimo saradnike za distribuciju escan antivirus proizvoda u BiH-kontakt telefon 055/215-999 Sony computers doo-
PROMOTIVNA AKCIJA- LICENCA ZA 15 MJESECI.